Informationsmøde i Frederikssund

Stor tilslutning til informationsmøder i Park Bio i Frederikssund

 

Den 23. og 25. oktober afholdt vi 3 informationsmøder i Frederikssund. Alle informationsmøder trak fuldt hus med 130-140 deltagere til hvert møde.

Lars Jacobsen fortalte om Bovieran

Det var Bovieran Danmarks direktør Lars Jacobsen, der åbnede møderne med en beskrivelse af Bovieran konceptet og alle de fordele, der er, når man flytter ind i et Bovieran seniorbofællesskab. Desuden fremhævede Lars Jacobsen det meget positive samarbejde, som vi har haft med Frederikssund Kommune.

Danmarks måske største ekspert i Andelsboliger

Herefter kom Danmarks måske største ekspert i andelsboliger, Allan Thomsen og fortalte om andelsboliger og det arbejde vi ligger i, at skabe en tryg og sikker andelsboligforening.

Ejendomsmægleren home fortalte om salgsstart

Møderne sluttede med en præsentation af Per Mørkenborg fra home, som fortalte om, hvorledes salgsstarten kommer til at forløbe.

Vi fornemmede stor interesse fra de fremmødte

Interessen og spørgelysten var stor blandt de fremmødte deltagere og vi fik nogle super gode input med hjem. Og snakken gik livligt bagefter, da vi samledes i Park Bios foyer til uformel og uforpligtende samtale.

Efter informationsmøderne bød Bovieran på en kop kaffe og en kage om eftermiddagen og en sandwich og et glas kølig hvidvin om aftenen.