Byggeriet

Vejen til Bovieran

Bovieran seniorbofællesskab for dig der er 55+

Bovieran byggeriet

Før vi kan planlægge opførelsen af et Bovieran i en kommune, afholder vi en række møder med kommunen. Her kan du overordnet se hvilke trin vi typisk skal igennem inden Bovieran byggeriet står færdigt.

Byggeriet - en egnet grund
Bovieran glastag med oplukkelige felter og solceller på øvrigt tag
Bovieran byggeriet

Byggetilladelse og byggestart

Efter slutprojektering og godkendt byggetilladelse, tager vi beslutning om, hvornår vi påbegynder byggeriet sammen med entreprenørerne, som vi samarbejder med.

Først skal vi finde en egnet grund

Vi kontakter kommunen eller private grundejere for at finde frem til en egnet beliggenhed. Hvis vi finder den rette beliggenhed, indleder vi en dialog med kommunen omkring planforhold. I de fleste tilfælde skal der udarbejdes en ny lokalplan.

En stor del af forarbejdet ligger i at sammensætte detailplanen for den specifikke grund. Det omhandler bl.a. undersøgelser af fx vand, støj, jordbundsforhold og miljø. Detailplanen omhandler også en beskrivelse af, hvordan og hvornår byggeriet kan gennemføres.

Du kan skrive til os, hvis du har forslag til en byggegrund, hvor der kan opføres en Bovieran. Grunden skal være 8.000 - 10.000 m2.

Skriv til os med grundforslag >
Byggeriet: Beplantning af vinterhaven
Indflytning i Bovieran Helsingør

Tid til at flytte ind

Ca. 18 måneder efter byggestarten står det nye Bovieran byggeri færdigt. De kommende beboere bliver i god tid informeret om indflytningsdag og tidspunkt for overdragelse af boligen. På indflytningsdagen står huset klar til at byde de nye beboere velkommen hjem til et nyt liv mellem palmer, citrustræer og blomster.

Bro over bassin med udsigt til fælleshuset i Bovieran