Opdag Bovieran

En moderne boligform til dig der er 55+

Fremtidens seniorboliger

Tryghed og fællesskab

Du og dine naboer skaber det fællesskab, som I trives bedst med, i omgivelser hvor I kan føle jer afslappede og sikre. Både boligerne og omgivelserne er skabt, så alle kan få mest muligt ud af alle dage.

LÆS MERE >

Bovierans hjerte

I Bovierans unikke vinterhave kan du nyde livet og tage det stille og roligt – alene eller sammen med dine naboer eller din familie og venner på besøg. I vinterhaven forlænges den sociale udesæson når du slapper af mellem palmer og oliventræer.

TIL VINTERHAVEN >

Fællesskab i vinterhaven

Bovieran seniorbofællesskab - type A

Lejlighederne

Lejligheder i lyst design

Oplev smukke, nybyggede lejligheder med en lys og åben planløsning. De treetagers bygninger indeholder 2-rums lejligheder med køkken/stue, soveværelse og badeværelse samt 3-rums lejligheder med køkken/stue, soveværelse, værelse og badeværelse. Der er elevator til alle etager.

SE LEJLIGHEDERNE >

Bovierans fællesfaciliteter

Bovieran seniorbofællesskab

Lige uden for hoveddøren

Uden for din private hoveddør finder du den glasoversækkede vinterhave med eksotiske palmer, blomster, citrustræer og andre planter. Fællesskabet er aldrig langt væk. Sammen med naboerne etableres det fællesskab og den atmosfære, som I trives bedst med. I fælleshuset kan der afholdes middage, kurser og andre arrangementer.

Barnebarn på besøg i Bovieran

Når familien kommer på besøg

Det er altid muligt at finde en plads i vinterhaven, hvor du kan modtage venner, børn eller børnebørn. For de overnattende gæster, findes en gæstelejlighed i huset, som du kan leje, når du har besøg. Lejligheden er udformet med køkken, badeværelse med brus og sovepladser.

Her er plads til husdyr

Kvinde med hund læser bog

Husdyr i Bovieran

Som udgangspunkt er det tilladt at have husdyr, når du bor i Bovieran. Husdyr må dog ikke opholde sig eller luftes på indvendige fællesarealer, heller ikke i vinterhaven. Men du må gerne føre fx hund/kat i snor eller bære dyret fra/til egen bolig og lufte det udenfor. Det vil være op til den enkelte andelsboligforening, såfremt man ønsker ændringer i dette forhold.

Bovieran seniorbofællesskab

Indretning af eget ankomstområde

Foran alle boliger er der plads til at stille et cafébord og stole, så du kan sidde privat og nyde vinterhaven. Det er ikke tilladt at have egne blomster og potteplanter i dette område, eller i vinterhaven i det hele taget. Vinterhaven lever som sin egen organisme. Bakterier og skadedyr fra andre planter, kan skade vinterhavens miljø. Du kan have blomster og planter på din egen altan/terrasse.