Opdag Bovieran

En moderne boligform til dig der er 55+

Tryggt boende Vintertradgarden Palmer Olivtrad social samvaro trygghet senior pensionar brf bostadsratt

Fremtidens seniorboliger

Tryghed og fællesskab

Du og dine naboer skaber det fællesskab, som I trives bedst med, i omgivelser hvor I kan føle jer afslappede og sikre. Både boligerne og omgivelserne er skabt, så alle kan få mest muligt ud af alle dage.

LÆS MERE >

Bovierans hjerte

I Bovierans unikke vinterhave kan du nyde livet og tage det stille og roligt – alene eller sammen med dine naboer eller din familie og venner på besøg. I vinterhaven forlænges den sociale udesæson når du slapper af mellem palmer og oliventræer.

TIL VINTERHAVEN >

Fællesskab i vinterhaven

Lejlighederne

Lejligheder i lyst design

Oplev smukke, nybyggede lejligheder med en lys og åben planløsning. De treetagers bygninger indeholder 2-værelses lejligheder på 77 m2 med køkken/stue, soveværelse og badeværelse samt 3-værelses lejligheder på
94–99 m2 med køkken/stue, soveværelse, værelse og badeværelse. Der er elevator til alle etager.

SE LEJLIGHEDERNE >

Bovierans fællesfaciliteter

Lige uden for hoveddøren

Uden for din private hoveddør finder du den glasoversækkede vinterhave med eksotiske palmer, blomster, citrustræer og andre planter. Fællesskabet er aldrig langt væk. Sammen med naboerne etableres det fællesskab og den atmosfære, som I trives bedst med. I fælleslokalet kan der afholdes middage, kurser og andre arrangementer.

Bovieran Franska rivieran Barnbarn Besok Gastlagenhet Familj Gemenskap

Når familien kommer på besøg

Det er altid muligt at finde en plads i vinterhaven, hvor du kan modtage venner, børn eller børnebørn. For de overnattende gæster, findes en gæstelejlighed i huset, som du kan leje, når du har besøg. Lejligheden er udformet med køkken, badeværelse med brus og sovepladser.