Fælleshuset

Stort og lækkert fælleshus

I vinterhaven opføres et stort og lyst fælleshus i to etager, som beboerne sammen beslutter anvendelsen af. Fælleshuset er placeret ved husets nordlige glasgavl. Bovierans hovedindgang med dørtelefon etableres i forbindelse med fælleshuset. Her etableres også elevator til 1. og 2. sal samt teknikrum, hvorfra teknikken i hele huset styres.
Hobby

Hobbyrum

På 1. sal i fælleshuset etableres et hobbyrum, hvorfra der bliver udsigt til planterne i vinterhaven.

Det er jer som sammen bestemmer anvendelsen af hobbyrummet, fx værksted, bogbytter bibliotek, træningsrum, systue og/eller billard.

Gymnastik i hobbyrummet i Bovieran fælleshus
Køkken i fælleshuset

Lyst fælleslokale

I stueplan etableres et stort fælleslokale, der indeholder et køkken i et stort rum med god plads til fællesmiddage og fester. Her kan I samles, tilberede mad og spise sammen, fejre højtider, arrangere foredrag, spille bridge og meget mere. Fælleshuset indrettes med borde, stole og service til 100 personer. Så fællesskabet kan begynde umiddelbart efter indflytning.

Fælleslokalet kan lejes af beboerne til private arrangementer. Der etableres et handicaptoilet i forbindelse med fælleslokalet.

Når gæsterne skal overnatte

Når du får overnattende gæster på besøg, findes et gæsteværelse i fælleshuset, som du kan leje. Gæsteværelset rummer mulighed for fire overnattende gæster med en dobbeltseng, en sovesofa og et badeværelse.

Vi sørger for basisindretning af gæsteværelset i form af sovesofa, gæsteseng samt dyner/puder. Sengetøj, håndklæder og efterfølgende vask af disse skal du selv sørge for.

Gæsteværelse i Bovieran
Kortspil i fælleshuset