At bo i Bovieran

En grundlæggende del af livet i Bovieran er fællesskabet i vinterhaven

Når du flytter ind i en Bovieran, er det naturligt at mødes med naboerne og drøfte forskellige forslag og idéer til, hvilke fællesaktiviteter I kan have sammen i fællesarealerne. Fællesskabsprincippet betyder, at alle har medbestemmelse og aktiviteter tilbydes alle – men det skal naturligvis være frivilligt at deltage i de forskellige aktiviteter. Det vil være oplagt at der etableres arbejdsgrupper, der varetager forskellige opgaver.

Tilmeld dig nyhedsmail og bliv holdt orienteret om Bovieran projekter >

Fællesspisning

Fælleshuset ligger i vinterhaven. Her kan I samles til fælles madlavning og fællesspisning og måske omkring højtider fx til påskefrokost og julefrokost. Lokalet kan anvendes til alt mellem himmel og jord. Det er fantasien og jer som beboere, der bestemmer.

Seniorer spiller petanque i Bovieran

Petanqueturnering

En oplagt mulighed er at spille petanque med naboerne på petanquebanen i vinterhaven - eller hvorfor ikke en petanqueturnering og en årlig mesterskabsturnering med andre Bovieran foreninger?

Fællesspisning i vinterhaven
Bowling

Arranger aktiviteter ude

Hvem kunne ikke tænke sig at dele en biograf-/teater-/rejseoplevelse? Her har du muligheden for at deltage i - eller måske arrangere en aktivitet ude. Der kan naturligvis være kultur på programmet, men også sport i form af fx fælles gå-/løbe-/cykelture, svømning, bowling eller golf.

Golf

Andre fælles fordele ved at bo i Bovieran

I har også mulighed for at etablere forskellige former for deleøkonomi. Det kan fx være indkøb af fælles værktøj, rengørings- og indkøbshjælp, hjemmefrisør, massage og fysioterapi. Også her er det beboerne, som bestemmer omfanget af fællesaktiviteter.

Frisør
Indkøb
Husdyr i Bovieran

Din bedste ven må gerne flytte med

Som udgangspunkt er det tilladt at have husdyr, når du bor i Bovieran. Husdyr må dog ikke opholde sig eller luftes på indvendige fællesarealer, heller ikke i vinterhaven. Men du må gerne føre fx hund/kat i snor eller bære dyret til/fra egen bolig og lufte det udenfor.

Din bedste ven må gerne flytte med
Gæsteværelse
Barnebarn på besøg i Bovieran

Når familien kommer på besøg

Du kan modtage venner, børn og børnebørn i vinterhaven. For de overnattende gæster, findes et gæsteværelse, som du kan leje, når du har besøg. Gæsteværelset rummer mulighed for fire overnattende gæster med en dobbeltseng, en sovesofa og et badeværelse.