Bovieran ankomst - vejledende visualisering

Beliggenheder

Vi arbejder på at kunne opføre Bovieran
i flere danske kommuner.

Til salg

I øjeblikket afventer vi lokalplan i to kommuner.

Kommende

Frederiksværk

Helsingør

Solgt

Frederikssund

Hedehusene – Nærheden

 

Vinterhave i Bovieran seniorbofællesskab

Kommende beliggenheder

Vi arbejder på at få mulighed for at opføre Bovieran huse i flere danske kommuner, så seniorer i Danmark kan komme til at leve livet i et klima som ved den franske riviera.

Frederiksværk kanalmiljø

Hyggelige Frederiksværk

Frederiksværk ligger i Halsnæs Kommune – smukt beliggende mellem Arresø og Roskilde Fjord. Bovieran grunden ligger ved Halsnæs Kommunes rådhus. Bussen kører næsten lige forbi det kommende Bovieran og der er kun ca. 400 m til dagligvareindkøb og mindre end 1 km til Frederiksværk station og Hanehoved station.

LÆS MERE >

Helsingør by og havnefront

Historiske Helsingør

Den nye Bovieran kommer til at ligge på den gamle hospitalsgrund. Hospitalsgrunden ligger 2,8 km fra Helsingør Centrum med bus tæt ved. En ny Rema 1000 butik er åbnet 100 m fra Bovieran grunden. Desuden byder nærområdet på nogle smukke natur- og skovområder.

LÆS MERE >

Mand løser krydsord

Lejligheder i lyst design

Bovieran byder på 2- og 3-værelses lejligheder i lyst design. Udenfor hoveddøren ligger vinterhavens fællesskab, og på ydersiden er der privat altan eller terrasse.

LÆS MERE >

Vejledende interiørvisualisering af lejlighed i Bovieran seniorbofællesskab

En succes i Sverige

Bovieran findes i dag 20 steder i Sverige og flere er på vej. Læs mere om husene, hvor beboerne har oplevet fordelene ved at finde tryghed og nyt fællesskab.

LÆS MERE >

Blad

Vis os din interesse

Er du interesseret i at blive informeret om de nye Bovieran boliger som planlægges i forskellige kommuner i Danmark, kan du udfylde et interesse skema.

TIL INTERESSE SKEMA >

Vinterhave i Bovieran seniorbofællesskab

 Igangværende Bovieran       Kommende Bovieran