Salgsstart i Nærheden, Hedehusene

56 timer i kø for at sikre sig ønskebolig i Bovieran i Nærheden

 
Mens de ventede på, at salget af andelsboligerne i Bovieran Nærheden skulle begynde søndag den 7. april kl. 10, havde mange i løbet af fredag sat sig i kø bagved home i Hedehusene. Med sig havde de stole, tæpper, madkurve og et lille kig ud til Nærheden på den anden side af jernbanen. Det var det syn, der mødte Bovierans medarbejder, da hun ankommer til home Hedehusene fredag eftermiddag.

Her er de ventende allerede ved at blive gode venner og lægge kimen til det fællesskab, som er hjerteblodet i Bovierans koncept. De fremmødte taler om, hvilke lejligheder, de ønsker sig hver især. På et bord foran dem ligger en uofficiel nummereret liste med navne i den rækkefølge, de har sluttet sig til selskabet.

I løbet af fredagen og dagen efter, bliver listen længere. Og da Bovierans udsendte ankommer søndag morgen kl. 7, er der allerede mere end 20 hold, der vil sikre sig en bolig i det grønne seniorbofællesskab i Nærheden. Alle er i højt humør og glæder sig til salgsstart.

Direktør i Bovieran, Lars Jacobsen bød velkommen og åbnede salget en halv time tidligere. I alt blev der reserveret 34 boliger den 7. april.