Kronborg

Salgsstart i Helsingør

 

I Helsingør opstartede vi salget af de 55 attraktive andelsboliger i weekenden den 24. og 25. oktober. Denne gang foregik salgsstart via lodtrækning.

Af hensyn til alles sikkerhed grundet Covid-19 situationen valgte vi at gennemføre salgsstart i Helsingør på en anden måde, end vi har haft mulighed for ved de andre beliggenheder.

Informationsvideo

Vi udarbejdede derfor en informationsvideo, som bliver tilgængelig på youtube via et link på forsiden af vores hjemmeside fra tirsdag den 6. oktober.

Brochure og prisliste

Fra den 7. oktober 2020 kunne alle afhente en brochure med prisliste og reservationsskema hos home i Helsingør. Materialet kunne downloades fra bovieran.dk samme dag.

Svar på spørgsmål

Tre onsdage var Bovieran og home til stede i pavillon på grunden på Esrumvej 145, hvor rigtigt mange benyttede chancen for at lægge vejen forbi og få afklaret spørgsmål.

Salget foregik via lodtrækning

Alle havde mulighed for at aflevere et udfyldt reservationsskema hos home i Helsingør inden fredag den 23. oktober 2020 kl. 16:00. Den 24. og 25. oktober 2020 ringede home til alle, der havde afleveret et reservationsskema, i den rækkefølge der blev bestemt ved lodtrækningen.

I alt blev 54 boliger reserveret i weekenden

Der indkom 88 reservationsskemaer, og dem som ikke fik tilbudt en bolig fik tilbud om at komme på venteliste i den rækkefølge lodtrækningen.
weekenden. Det er det højeste antal reserverede boliger der hidtil er reserveret ved en salgsstart.

Vi glæder os til at påbegynde opførelsen af endnu en Bovieran.