Salgsstart i Helsinge

Salgsstart i Helsinge

 

Så fik vi startet salget af de 55 andelsboliger i Bovieran Helsinge. Det skete med flotte 35 reservationer på den første salgsdag.

Tidligere har vi jo oplevet, at folk frivilligt lagde sig i kø med overnatning op til otte dage inden salgsstart. Salgsprocessen i Helsinge blev gennemført lidt anderledes end tidligere, da vi ikke gav køen fri. Denne gang holdt vi lodtrækning om kø-rækkefølgen kl. 10 fredag morgen – og så kunne folk sidde i kø til kl. 16. Lørdag var det kl. 10-16.

Godt humør og spirende fællesskab

Folk var i godt humør, og vi kunne mærke, at fællesskabet allerede er godt på vej. Lørdag kiggede bestyrelsesmedlemmer fra Bovieran Nærheden forbi. Bovieran bød på pizza til frokost lørdag og home på kagemand. Lørdag sen eftermiddag var alle køberne inviteret til Bovieran Frederikssund, så de kunne opleve vinterhavens herlighed og se nogle af lejlighederne.

Stemningen blandt køberne på salgsdagen var spændt, forventningsfuld og god, så det hjalp med en croissant og en god kop kaffe fra Kalles. Det var et glad team Bovieran, da vi nåede søndag eftermiddag. Tak til medarbejderne fra home Lone Bøegh Henriksen A/S der med vanlig professionalisme styrede reservationerne i mål. Og tak til home Helsinge for at stille lokaler til rådighed.