Krans og flag var rejst til rejsegilde i Bovieran Frederikssund

Rejsegilde i Frederikssund

 

Den 10. september hejste vi flaget i Frederikssund for at markere, at alle spær der skal bære glastaget over den eksotiske vinterhave, var monteret.

Det gjorde vi for at fejre de mange dygtige håndværkere, som bygger Bovieran i Frederikssund. Trods regn havde flere end 100 fundet frem for at fejre rejsegilde i Bovieran Frederikssund. Rejsegildet blev afholdt med festlige taler med tak til håndværkerne og byggeriets øvrige involverede parter.

Mange af de kommende beboere i Bovieran Frederikssund var også mødt frem og stemningen var høj blandt de glade andelshavere, som utvivlsomt glæder sig rigtigt meget til at flytte ind i maj 2020.

Pers Party Service sørgede for lækker mad og drikke og alle fremmødte så ud til at hygge sig.

Tak til alle for en dejlig dag

Rejsegildetale i Frederikssund

Direktør for Bovieran Danmark Lars Jacobsen  takkede alle håndværkerne og byggeledelsen for deres flotte arbejde med opførelsen af Bovieran og overholdelse af tidsplanen. Samtidig takkede Lars arkitekter, ingeniører og de kommende beboere.

Borgmester John Schmidt Andersen holder tale

Borgmester John Schmidt Andersen kører forbi Bovieran hver dag og ser det tage form. Det glæder borgmesteren, at Danmarks første Bovieran opføres i Frederikssund.

Rejsegilde i Frederikssund

Travlhed med forberedelserne af flæskestegsandwich og grillede pølser.

Rejsegilde i Bovieran Frederikssund

De fremmødte nød de lækre sandwich og pølser med brød fra Pers Party Service.

Rejsegildegave - smagen af Danmark

Rejsegildegaven bestod af smagen af Danmark rundt, der illustrerer, at Bovieran på længere sigt gerne vil tilbyde seniorbofællesskabet i hele Danmark.