Rejsegilde i Bovieran NærHeden

Rejsegilde i Bovieran Nærheden

 

15. januar hejste vi flaget i Nærheden, Hedehusene for at markere, at de mange spær, der skal bære glastaget over den eksotiske vinterhave, var monteret.

Det gjorde vi for at fejre de mange dygtige håndværkere, som bygger Bovieran i Nærheden.

Flere end 100 håndværkere, rådgivere og boligkøbere havde fundet vej til festteltet, som var sat op i den kommende vinterhave. Rejsegildet blev afholdt med festlige taler med tak til håndværkerne og byggeriets øvrige involverede parter. Mange af de kommende beboere i Bovieran NærHeden var også mødt frem. Stemningen var høj blandt de glade andelshavere, som utvivlsomt glæder sig rigtigt meget til at flytte ind i november 2020.

Tak til alle for en dejlig dag.

Andelsboligforeningens hjemmeside >

Projektleder Thomas Johansen slog med en hammer på kobenet og bød alle gæster velkommen og takkede håndværkerne for deres flotte arbejde.

Borgmester Michael Ziegler

Borgmester Michael Ziegler glæder sig over, at Bovieran kommer til Nærheden, da Bovieran passer godt til de ønskerne om en varieret ny bydel baseret på fællesskab.

Rejsegilde i Bovieran NærHeden

Direktør for Bovieran Danmark Lars Jacobsen  takkede alle håndværkerne og byggeledelsen for deres flotte arbejde med opførelsen af Bovieran og overholdelse af tidsplanen. Samtidig takkede Lars arkitekter, ingeniører og de kommende beboere.

Rejsegilde i Bovieran NærHeden

Pers Party Service sørgede for lækker mad og drikke og alle så ud til at hygge sig.

Mange var mødt frem for at markere denne traditionsrige dag, hvor boligkøberne for første gang kunne gå ind i deres kommende hjem.

Byggeledelsen, som havde planlagt det vellykkede rejsegilde, havde sikret sig, at alle kunne færdes trygt i hele Bovieran.

De lækre flæskestegssandwich blev tilberedt på stedet.

Rejsegildegave - smagen af Danmark

Rejsegildegaven bestod af smagen af Danmark rundt, der illustrerer, at Bovieran gerne vil tilbyde seniorbofællesskabet i hele Danmark.