Tilmeld nyhedsmail

Vil du bo mellem palmer, blomster og oliventræer?

Udfyld interesseskemaet med dine kontaktoplysninger og fortæl os, hvor du er interesseret i at bo i Bovieran. Så vil vi sende dig nyhedsmail, når vi har nyt omkring eksisterende og nye projekter i hele landet. Du er også meget velkommen til at sende os forslag til beliggenheder i din kommune på info@bovieran.dk.

Alle felter markeret med * skal udfyldes

** Vilkår for at godkende registreringen

Når jeg sender interesseskemaet, giver jeg mit samtykke i henhold til de gældende GDPR-regler, at mine informationer og personoplysninger må opbevares i Apsis One dataopsamlingssystem. Jeg giver ved samtykke Bovieran tilladelse til at sende mig nyhedsmail. Jeg giver desuden Bovierans medarbejdere tilladelse til at se mine data (navn og e-mail) samt mine ønsker til geografisk beliggenhed.

Bovieran sikrer, at der er et lovligt grundlag og at oplysningerne bliver behandlet under tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger. Information om geografi benytter Bovieran alene til statistiske opgørelse for at vurdere interessen for specifikke geografiske områder. Tilmeldte kan til enhver tid trække samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsmail med linket i en nyhedsmail eller ved at skrive til info@bovieran.dk med angivelse af e-mail. Bovieran bekræfter afmeldingen. Bovieran forbeholder sig retten til at slette tilmeldinger, hvis systemet registrerer inaktivitet (uåbnet) ved fem fremsendelser.

Siddegruppe i Bovieran