Indvielse af Bovieran Frederikssund under den tidlige bølge af Corona

Indflytning i Bovieran Frederikssund

 

Endelig oprandt den 1. maj 2020, hvor de nye beboere i Danmarks første Bovieran kunne flytte ind.

I 18 måneder har de ventet på den dag, hvor huset stod færdigt og klar til at byde sine nye beboere velkommen hjem. Da beboerne ankom kl. lidt før 10 blev de grundet Corona-situationen, henvist til hver sin parkeringsbås markeret med lejlighedsnummer. Så kunne indvielsen finde sted med god afstand.

Efter flaget var hejst, markerede Frederikssunds borgmester John Schmidt Andersen, formanden for andelsboligforeningen Frank Kristiansen og Bovierans direktør Lars Jacobsen sammen Bovierans åbning ved at trække båndet ned. Herefter kunne de 88 glade og forventningsfulde beboere begive sig ind i huset og hen til egen bolig. Der blev holdt taler, der blev skålet i champagne og der blev sunget fællessang i den smukke, friske vinterhave.

Tak til alle Bovierans beboere for den glæde og positive stemning I var med til at skabe. Så det blev en dejlig dag i højt humør. Vi glæder os til at se jeres i forvejen gode fællesskab blive endnu tættere. Vi håber at I bliver glade for at bo i de smukke rammer, som vi har gjort os umage med at skabe.

Andelsboligforeningens hjemmeside >
Indvielse af Danmarks første Bovieran
Indflytning i Bovieran Frederikssund
Bovieran i Frederikssund byder sine nye beboere velkommen hjem
Indflytning i Frederikssund