Grundstensnedlæggelse i Nærheden seniorbofællesskab

Grundstensnedlæggelse i Bovieran NærHeden

 

Torsdag den 22. august fandt ca. 100 mennesker vejen til Nærheden i Hedehusene for at deltage i en vigtig milepæl for byggeriet.

Især de kommende beboere var mødt talstærkt op for at markere, at grundstenen til deres kommende hjem blev lagt i form af indmuring af en tidskapsel.

Direktør i Bovieran, Lars Jacobsen, bød velkommen og glædede sig over alle de glade mennesker, som var mødt frem. Herefter blev ordet givet videre til Borgmester i Høje Taastrup Kommune, Michael Ziegler.

Efter talerne gik vi over på byggepladsen, hvor tidskapslen blev lagt og indmuret oven på kælderen i det område, der skal være indgang til Bovieran huset. Når ankomstområdet færdiggøres, bliver der indmuret en messingplade i fliserne, så beboerne kan mindes denne festlige dag.

Arrangementet sluttede med frisk frugt, snack, kølig rosévin og masser af glade mennesker, der allerede nu har etableret et solidt fundament for fællesskabet i deres kommende hjem i Bovieran.

Tak til alle for en dejlig dag med grundstensnedlæggelse i Bovieran NærHeden
Andelsboligforeningens hjemmeside >
Grundstensnedlæggelse i Nærheden

I tidskapslen lagde vi salgsmateriale, arkitekt materiale, dagens avis, beboerliste samt dagens mønt. Flere beboere lagde ekstra mønter for at sikre et solidt fundament.

Direktør Lars Jacobsen holdt tale til grundstensnedlæggelse i Bovieran Nærheden

Direktør i Bovieran, Lars Jacobsen bød velkommen til grundstensnedlæggelse og fortalte om traditioner i forbindelse med grundstensnedlæggelse.

Borgmestertale til grundstensnedlæggelse i Bovieran Nærheden

Borgmester Michael Ziegler fortalte, at visionen for Nærheden er, at skabe en levende bydel med fokus på stærke fællesskaber og nærvær baseret på forskellige boligtyper. Både andelsboligtanken og Bovierans fællesskab passer derfor perfekt til den nye bydel NærHeden.

Borgmester murer grundstenen fast

Borgmesteren startede med at mure tidskapslen fast.

Direktør Lars Jacobsen murer grundstenen fast

Herefter tog Lars Jacobsen fat.

Borgmester og direktør beundrer deres fastmurede grundsten

Stor tilfredshed både hos borgmester og direktør.

Grundstensnedlæggelse

Sluttelig tog tre kommende beboere fat.

Grundstensnedlæggelse
Grundstensnedlæggelse