Første spadestik i Frederikssund

Første spadestik på Bovieran i Frederikssund

 

Det var en stor dag, da Frederikssunds borgmester, John Schmidt Andersen, sammen med Bovierans direktør Lars Jacobsen tog det første spadestik til Danmarks første Bovieran. Der mødte mange af de kommende beboere op, og flere tog bagefter fat i spaden og var dermed med til, at markere byggestart på deres kommende bolig.

På magisk vis klarede det op og blev tørvejr en halv times tid inden Borgmesteren tog det første spadestik til Danmarks første Bovieran. Hermed markeredes byggestart på projektet, der forventes at stå klar til at byde beboerne velkommen til maj 2020.

Der var mødt rigtigt mange op – både ingeniører, arkitekter, byggestyrere og naturligvis de kommende beboere.

Arrangementet blev traditionen tro indledt med taler af Direktør Lars Jacobsen og Borgmester John Schmidt Andersen. Herefter gik vi i samlet flok over til kanten af byggefeltet, og byggestarten blev markeret. Først i fællesskab mellem Borgmesteren og Lars Jacobsen, og herefter af de kommende beboere.

December bød på gløgg, æbleskiver og en gave

Kalles Kaffe sørgede for gløgg og æbleskiver og de glade beboere fik alle et minde med hjem om den vigtige milepæl – byggestart af deres kommende bolig. Det var en dejlig dag med højt humør.

Første spadestik i Bovieran Frederikssund
Direktør Lars Jacobsen

Velkommen

Bovierans direktør bimlede med sølvklokken og bød de fremmødte velkommen til den vigtige milepæl, der markerer byggestart for Danmarks første Bovieran.

Første spadestik i Bovieran Frederikssund med borgmestertale

Fantastisk projekt

Borgmester John Schmidt Andersen holdt tale, roste projektet og bød flere 55+ boliger velkommen til Frederikssund.

Første spadestik i Bovieran Frederikssund

Super samarbejde

Lars Jacobsen fremhævede det utroligt effektive og gode samarbejde vi har haft med Frederikssunds kommune.