Helsingør Havn

Bovieran kommer til Helsingør

 

Freja Ejendomme har netop indgået en aftale med Bovieran Danmark om salg af en grund, hvor der kan opføres 55 Bovieran seniorboliger.

Fremtidens seniorer i Helsingør Kommune får nu mulighed for et liv i et klima som ved den franske riviera. Det sker efter at kommunen og Bovieran Danmark A/S har indgået en aftale om, at Bovieran Danmark køber en grund ved det gamle Helsingør Hospital. Det gamle hospitalsområde er et nyt byudviklingsområde, hvor Bovieran opføres. Området kommer også til at bestå af familieboliger, ligesom en ny Rema 1000 butik netop er åbnet.

Vi forventer, at lokalplanen kan være godkendt primo 2020, hvorefter vi indkalder til informationsmøde og planlægger salgsstart.

Lars Jacobsen, Direktør i Bovieran Danmark A/S og Projektudviklingsdirektør i Sjælsø Management, forklarer:

”Mange drømmer om at leve et let og ubesværet liv ved Rivieraen, når de bliver ældre. Med Bovierans opbygning omkring en stor, central vinterhave bringer vi det behagelige klima til seniorborgere i Danmark. Det kombinerer vi med at skabe gode rammer for fællesskaber, som beboerne selv etablerer ud fra egne ønsker og behov. Erfaringerne fra Sverige viser, at konceptet giver tilfredse, sunde og trygge beboere.”