Stiftende generalforsamling for Bovieran NærHeden i Hedehusene

Efter bare 2,5 måneders salg har vi solgt 40 af de 55 boliger i Bovieran Nærheden i Hedehusene. Det repræsenterer et salg på 75%, hvilket betød, at vi torsdag den 20. juni 2019 kunne stifte Andelsboligforeningen Bovieran NærHeden. 37 af de 40 solgte boliger var repræsenteret på den stiftende generalforsamling, der blev afholdt i Hedehuset.

Advokat Allan Thomsen med speciale i andelsboligforeninger gennemgik detaljeret den kommende forenings økonomi og vedtægter. Herefter valgte forsamlingen Bovieran foreningens formand, 5 bestyrelsesmedlemmer og en suppleant.

Slutteligt gennemgik direktør for Bovieran, Lars Jacobsen, materialebeskrivelser og materialevalgskataloger. Hele aftenen var der en god stemning samt stor interesse og spørgelyst.

Vi kunne med glæde observere, at det positive fællesskab, der blev etableret i forbindelse med salgsstarten i begyndelsen af april, havde udviklet sig og der var etableret flere tiltag til også at inkludere de kommende naboer, som er kommet til sidenhen. Og den nyvalgte formand opfordrede alle til at komme med på et nærliggende pizzeria til hyggeligt samvær efter den stiftende generalforsamling. Der er ikke tvivl om, at de kommende naboer glæder sig til fællesskabet under palmerne.