Boligerne i Bovieran seniorbofællesskab

Lyst design

Materialevalget tager udgangspunkt
i den lyse skandinaviske designstil

Rummelige lejligheder

Bovieran huset består af treetagers bygninger som indrammer vinterhaven. Der er elevator til alle etager.

Loftshøjden og de store vinduer, der lukker masser af lys ind, skaber en lys og indbydende atmosfære i alle lejligheder på alle etager. Og jo tidligere du tegner dig for en lejlighed, jo flere er der at vælge imellem. Men uanset hvilken lejlighed du vælger, får du en bolig med materialer af god kvalitet.

Seniorbofællesskab

Hvilken lejlighed passer dig bedst? (forbehold for justeringer)

Alle lejlighedsarealer tillægges et areal på 27 m2 af vinterhaven

2-værelses type A: bruttoareal (BBR-areal) 77 m2

I Bovieran-huset findes 25 type A boliger med køkken/stue, soveværelse og badeværelse. (Tegningen er ikke målfast).

3-værelses type B: bruttoareal (BBR-areal) 94 m2

I Bovieran-huset findes 12 type B boliger med køkken/stue, soveværelse, værelse og badeværelse. (Tegningen er ikke målfast).

3-værelses type C1: bruttoareal (BBR-areal) 98 m2

I Bovieran-huset findes 6 type C1 gavlboliger med køkken/stue, soveværelse, værelse og badeværelse. Type C1 er en gavlbolig med et gavlvindue i stuen. (Tegningen er ikke målfast).

3-værelses type C2: bruttoareal (BBR-areal) 99 m2

I Bovieran-huset findes 12 type C2 gavlboliger med køkken/stue, soveværelse, værelse og badeværelse. Type C2 er en gavlbolig med gavlvinduer i soveværelset og stuen. (Tegningen er ikke målfast).

Lejligheder med leverum

Bovieran seniorbofællesskab

Køkken

Køkkenet bliver et smagfuldt og tidløst kvalitetskøkken i det kendte, lyse skandinaviske design.

Dagligstue

Fra den lyse og rummelige dagligstue med åbent køkken er der direkte adgang til enten en privat altan eller terrasse.

Soveværelser

Alle soveværelser har god plads til seng og skabe. Det ekstra værelse i de 3-værelses lejligheder, kan indrettes til kontor, hobbyrum og/eller som et gæsteværelse.

Badeværelser

Badeværelserne indeholder vask i vaskeskab, væghængt toilet og brusebad. I de 2-værelses lejligheder er der etableret vaskesøjle og i 3-værelses lejlighederne er vaskemaskine og tørretumbler installeret under en ekstra bordplade.

Altan eller terrasse

Til alle lejlighederne på 1. og 2. sal hører en stor privat altan, og alle stuelejligheder har en privat terrasse. Her er der plads til afslapning når vejret tillader det og plads til dyrkning af egne blomster og krydderurter. Uden for hoveddøren er en adgangszone med plads til et cafébord.

Vejledende visualisering

Sikkerhed

Indgangen til boligen er etableret med sikkerhedsdør. Ved siden af hoveddøren er ophængt en porttelefon med TV-display, som er tilkoblet Bovieran husets fælles porttelefon. Her kan du fra lejligheden se, hvem der kommer og besøger dig, og kun lukke op for dine gæster.