Bovieran huset

Privat lejlighed med fællesskab lige uden for hoveddøren

Bovieran huset består af treetagers bygninger som indrammer vinterhaven. Der er elevator til alle etager.

Alle lejlighederne har direkte adgang til vinterhaven. På ydersiden af bygningen har boligerne i stueplan skønne private terrasser og boligerne på 1. og 2. sal har private altaner. Man vælger derfor fælleskabet til eller fra efter personligt behov.

Ved indgangen til alle lejlighederne etableres en privat zone med mulighed for at opstille et cafébord med stole og måske blomster og krydderurter efter eget ønske.

Bovieran Gemenskap Franska rivieran trygghet social samvaro

Veldisponeret planløsning

Bygningen er udformet med tre længer med boliger. Mod den nordlige glasfacade ligger fælleshuset.

I alt indeholder bygningen 55 lejligheder og en gæstelejlighed, som beboerne kan leje, når der er overnattende gæster på besøg.

Indgangen til bygningen er sikret med en fælles porttelefon. I alle lejligheder er en dørtelefon med TV-display tilkoblet husets fælles porttelefon, så du fra lejligheden kan se, hvem der kommer og besøger dig og kun lukke op for dine gæster. På den måde er du med til at sikre, at der ikke kommer uvedkommende ind i Bovieran.

Der er elevator til alle etager.

LÆS MERE OM LEJLIGHEDERNE>

Gangbroer på 1. og 2. sal

På 1. og 2. sal fordeler beboerne sig til egne lejligheder via gangbroer. Gangbroerne mellem lejlighederne er rykket halvanden meter ud fra husets væg. Dette sikrer, at der kommer dagslys ind gennem vinduerne på de underliggende etager. Samtidigt undgås, at du går lige forbi naboernes vinduer.

Når du opholder dig på gangbroerne drages blikket næsten automatisk mod vinterhaven, uanset om du sidder med en kop kaffe i dit eget ankomstområde, eller du bevæger dig. Og hvor du i stueplan færdes mellem og under palmerne, vil du på 1. og 2. sal få et helt fantastisk udsyn over hele vinterhaven.