Seniorfællesskab

For dig der er 55+

Tættere på end du tror

Uden for din private hoveddør finder du den glasoversækkede vinterhave med eksotiske palmer, blomster, citrustræer og andre planter. Fællesskabet er aldrig langt væk. Sammen med naboerne etablerer I det fællesskab og den atmosfære, som I trives bedst med.

Jeres behov i fokus

Bovieran som koncept handler om at forene et trygt boligmiljø med fokus på socialt samvær. Vi har skabt omgivelserne – sammen skaber I fællesskabet.

Omgivet af palmer

Bovierans hjerte er den glasoverdækkede vinterhave. Her kan du nyde et behageligt udeliv året rundt, og skabe et hjem i et grønt og indbydende miljø.

Bovieran seniorbofællesskab

Opdag fordelene med Bovieran

Et klima som ved den franske riviera

Livet i Bovieran er tæt på et harmonisk og ubekymrende miljø. Den grønne vinterhave dæmper lyd, og dér kan du altid finde en stille plads og slå dig ned med en god bog og en kop kaffe. Hele Bovieran huset er udformet, så det er trygt, lettilgængeligt og bekvemt for alle, der bor der.

TIL VINTERHAVEN >

To naboer mødes til en kop kaffe i Bovierans vinterhave

Fællesskabet er lige uden for hoveddøren

Bovieran som koncept skaber de bedste forudsætninger for at lære nye mennesker at kende. Det er en boligform, som er bygget efter fællesskabsprincippet. I huset bestemmer fællesskabet, hvilke aktiviteter som I vil have i fællesområderne.

OM FÆLLESSKABET>