Par mellem palmerne i Bovieran

Fællesskab

I bestemmer sammen

En grundlæggende del af livet i Bovieran er fællesskabet i vinterhaven. Vi gør det så let som muligt at omgås naboerne hele året, at invitere venner eller familie og at deltage i forskellige aktiviteter.

Fællesskabet

I Bovierans vinterhave finder du petanque bane, hvor du og dine naboer kan udfordre hinanden i en match – eller arrangere en turnering. I fælleshuset kan I afholde middage, kurser, foredrag og andre arrangementer. Eller hvad med en vinklub eller bogklub? Uanset hvad I sammen vælger, er deltagelse naturligvis frivillig.

Nyd hele huset

Når vejret er smukt og varmt, findes der gode muligheder for at omgås også uden for huset. Langs ydersiden af Bovierans nordlige glasfacade, findes en perfekt mulighed for at etablere fx en grillplads og et krydderurtebed. Du og dine naboer bestemmer i fællesskab, hvordan I kan få mest muligt ud af udeområdet.

Når familien kommer på besøg

Det er altid muligt at finde en plads i vinterhaven, hvor du kan modtage venner, børn og børnebørn. Et populært indslag for de små, er at kigge på fiskene i dammen under den fine røde bro. For de overnattende gæster findes en gæstelejlighed i huset, som du kan leje, når du har besøg. Gæstelejligheden er udformet med køkken, badeværelse med brus og sovepladser.

Fælleshus

I vinterhaven opføres et fælleshus, hvor I kan samles, lave mad og spise sammen. I kan også arrangere kurser, studiegrupper, fælles fester og markere højtiderne.

Bovieran seniorbofællesskab

Fælleshuset er perfekt til fester, middage, kurser og mange andre aktiviteter.