Seniorbofællesskab

Vejen til Bovieran

At gennemføre planen

Før vi kan planlægge opførelsen af et Bovieran hus i en bestemt kommune, afholder vi en række møder med kommunen. Her kan du overordnet se hvilke trin vi typisk skal igennem inden et Bovieran hus står færdigt.

1. Finde en egnet grund

Vi kontakter kommunen eller private grundejere for at finde frem til en egnet beliggenhed. Hvis vi finder den rette beliggenhed, indleder vi en dialog med kommunen omkring planforhold, og der skal i de fleste tilfælde udarbejdes en lokalplan.

2. Detailplan

En stor del af forarbejdet ligger i at sammensætte detailplanen for den specifikke grund. Det omhandler bl.a. undersøgelser inden for fx vand, støj, jordbundsforhold og miljø. Detailplanen omhandler også en omfattende beskrivelse af, hvordan og hvornår opførelsen kan gennemføres.

3. Projektplan

Når vi har besluttet at påbegynde et projekt på en bestemt grund, fastlægges en økonomisk plan for det nye Bovieran hus, såvel som en omkostningskalkule og foreløbig prisindikation for de kommende lejligheder.

4. Salgsstart

Lejlighederne udbydes via ejendomsmægler som andelsboliger.

5. Byggetilladelse og byggestart

Efter slutprojektering og godkendt byggetilladelse, tager vi beslutning om, hvornår vi påbegynder byggeriet sammen med entreprenørerne, som vi samarbejder med.

6. Byggeriet

Ca. 18 måneder efter byggestarten står det nye Bovieran hus færdigt. Klar til at byde sine nye beboere velkommen hjem.

7. Indflytning

De kommende beboere bliver i god tid informeret om indflytningsdag og tidspunkt for overdragelse af lejligheden. På indflytningsdagen står huset klar til at byde de nye beboere velkommen til et nyt liv mellem palmer, citrustræer og blomster.

Montering af spær i Bovieran Frederikssund

Ca. 18 måneder efter byggestart står Bovieran klar til at byde de nye beboere velkommen mellem blomster og palmetræer.