Fremtidens boligform

En unik boligform

Bovieran handler om at forene et trygt liv med fokus på hjerte og socialt samvær. Beboerne kan altid føle sig afslappede og sikre. Både hjemmet og omgivelserne er formet, så alle får mest muligt ud af livet.

Med fokus på livskvalitet

Vi har lagt stor vægt på at udvikle lejligheder og omgivelser så de tilsammen skaber et trygt miljø, hvor alle beboerne kan leve som de vil, og som opmuntrer til at deltage i forskellige aktiviteter og udvalg. Bovieran konceptet sikrer god kvalitet, hvor fokus på byggeprocessen og livskvalitet er centralt for boligformen som helhed.

Petanque i Bovieran seniorbofælleskab

Konceptet

Et afslappende miljø

Nærheden til et trygt, lyst og levende udemiljø er vigtigt for både helbredet som for alment velbefindende. De ca. 1.800 planter i vinterhaven dæmper lyden. Her kan beboerne altid finde et stille sted at slå sig ned i stille fordybelse mellem palmer og oliventræer.

Der er kun én indgang til Bovieran huset

Tryghed og sikkerhed

Alle som kalder Bovieran deres hjem, skal føle sig sikre. Lejlighederne, fællesområderne og huset er udformet med stor fokus på tryghed og tilgængelighed for både beboere og besøgende. Det karakteriserer både anlægget som helhed såvel som hver detalje.

Fællesskab under palmerne

Socialt fællesskab

Bovieran sikrer de bedste forudsætninger for at lære nye mennesker at kende. Det er en boligform som baserer sig på fællesskabs- princippet. I Bovieran kan beboerne sammen bestemme, hvilke aktiviteter der skal tilbydes i fællesområderne.

Vinterhaven

Lys og planter

Bovierans vinterhave har et temperaturstyret klima – med den franske riviera som forbillede.

Vinterhavens planter og træer er nøje udvalgt for at skabe et harmonisk og afslappende miljø. Med et effektivt ventilatorsystem med varmegenvinding og oplukkelige felter i glastaget, reguleres klimaet, så der hverken er for varmt eller for koldt. I de koldeste vintermåneder reguleres temperaturen til ca. 10 grader, så planterne kan hvile – ligesom ved rivieraen. Træer og planter vandes med genanvendt regnvand. På taget etableres solceller, der reducerer strømforbruget i vinterhaven.

Par i 55+ bofællesskab, Bovieran, vinterhave, glæde og trivsel

Lejlighederne

Vejledende interiørvisualisering af lejlighed i Bovieran seniorbofællesskab

Rummelig livsstil i veldisponeret lejlighed

Bovierans bygninger i tre etager indeholder lyse 2-rums lejligheder med køkken/stue, soveværelse og badeværelse samt 3-rums lejligheder  med køkken/stue, soveværelse, værelse og badeværelse. Der er elevator til alle etager. Som beboer i Bovieran har venner og familie også adgang til at benytte bebyggelsens gæstelejlighed.