55+ bofællesskab

Bovieran er udviklet til mennesker på 55+ – med en tryghedsskabende udformning, hvor socialt samvær er i fokus.

Vinterhaven

Bovierans hjerte og indlysende mødested er den glasoverdækkede vinterhave. Her kan beboerne nyde livet alene eller sammen med naboerne.

Bovieran seniorbofællesskab - type A

Lejlighederne

Bovieran byder på forskellige typer lejligheder med 2 – 3 rum. Der er elevator til alle etager.

Par spiser morgenmad

En succes i Sverige

Bovieran er et gennemarbejdet koncept. I dag er der opført ca. 24 Bovieran huse i Sverige, og flere er på vej. Her har mange seniorer fundet et nyt fællesskab i trygge omgivelser.

Fokus på fortsat livskvalitet

Bovieran senior bofællesskab

Fremtidens boligform til seniorer

Bovieran bygningerne

Bovieran er konstrueret så det vil være nemt at mødes året rundt i vinterhavens sunde klima, der er inspireret af klimaet man finder ved den franske riviera. Der bliver aldrig under ca. 10 grader i de koldeste måneder, hvor planterne skal hvile.

LÆS MERE >

En velfungerende hverdag

Ikke to mennesker har samme behov. Derfor har både tilgængelighed og valgmulighed spillet en stor rolle i udformningen af bygningen. Alle skal kunne indgå i det fællesskab de ønsker og få adgang til de fordele som boligformen tilbyder. Og alle skal have mulighed for at trække sig tilbage til privatlivet i sin egen lejlighed.

LÆS MERE >

Perspektivet

Byudvikling

Fælles indsatser

Bovieran giver mulighed for både at aflaste og samarbejde med kommunerne for at skabe trygge seniorboliger. Som en del af det samarbejde, kan vi indgå i et større samarbejde om byudvikling, for at sikre en langsigtet strategi for bydelen.

LÆS MERE >