Materialer

Skønne, lyse materialer

I øjeblikket arbejder vi på en opdateret Bovieran. Det gør vi bl.a. med udgangspunkt i de erfaringer vi har i forbindelse med opførelse af de syv første Bovieran i Danmark. Derfor er de endelige materialer ikke besluttet endnu. Vi fokuserer på at vælge lyse materialer i skandinavisk stil.

Vi vælger gode materialer

Den gode stil er her fra starten og venter på, at du sætter dit eget præg. Materialevalget i boligerne er kendetegnet ved en moderne indretning i den kendte, lyse skandinaviske stil. Det får alle boliger til at fremstå lyse og indbydende.

Køkken

I køkkenet vælger vi hvide køkkenskabe og fokuserer på det lyse design. Der integreres spot under alle overskabe.

Hårde hvidevarer

Hårde hvidevarer installeres i køkkenet med integreret opvaskemaskine, induktionskogeplade, køle/fryseskab med stålfront og ovn i højskab. Emfang opsættes i skab over kogeplade.

Vi har oplevet mange forskellige ønsker og holdninger til vaske-/tørremaskine(r). I alle boliger er der forberedt til vaske-/tørremaskine(r) og vi lader det være op til dig selv at købe og installere maskinerne, så du selv bestemmer, om du ønsker en kombineret model eller to maskiner.

Dagligstue/køkken, entré og værelser

Gulvet i opholdsrummene udføres i hvidpigmenteret, matlakeret eg lamelparket. Der er gulvvarme i hele boligen med separat styring af hvert rum.

De hvide vægge er spartlet og malet. Lofter udføres i hvid beton med affasede samlinger og tilbagelagt fuge.

Klædeskabe og depot

I soveværelset opsættes hvide klædeskabe med greb.

Hver bolig har ét depotrum i boligen på minimum 3 m2.

Badværelse/toilet

Gulvet i badeværelset udføres med store fliser i størrelsen 30x60 cm. Væggene i brusekabinen udføres med fliser i størrelsen 30x60 cm. Øvrige vægge i badeværelset beklædes med glasfilt og males hvide.

Bordpladen udføres med integreret vask i mat hvid marmorline og der er skuffeelement(er) under bordpladen.