Boliger

Plads til det gode seniorliv

Den gode stil er her fra starten og venter på, at du gør det til dit personlige hjem ved at sætte dit eget præg med møbler, billeder, blomster og nipsting. Oplev smukke, nybyggede boliger med en lys og åben planløsning.

60 velindrettede boliger

I Bovieran udføres 12 to-rums boliger og 48 tre-rums boliger.

BBR-boligareal fra 87 - 112 m2

SE BOLIGPLANERNE >>

Rummelige boliger

Der er seks forskellige boligtyper, der hver især tilgodeser forskellige behov for indretning. Alle boligtyper er rummelige, indeholdende et centralt opholdsrum med åbent køkken og spiseplads samt et eller to værelser. I alle boliger etableres depotrum med adgang til boligens teknikskakt.

Din bedste ven må gerne flytte med

Som udgangspunkt er det tilladt at have husdyr, når du bor i Bovieran. Husdyr må dog ikke opholde sig eller luftes på indvendige fællesarealer, heller ikke i vinterhaven. Men du må gerne føre fx hund/kat i snor eller bære dyret til/fra egen bolig og lufte det udenfor.

Boligerne fremstår lyse og indbydende

Loftshøjden sammen med de store vinduer, der lukker mængder af lys ind, skaber en varm atmosfære og et flot spil på det lyse egetræs parketgulv. Vinduerne får boligerne til at fremstå lyse, uanset hvor i bebyggelsen du vælger dit nye hjem.