Velkommen til Solrød

Seniorerne i Solrød kan begynde at glæde sig til at nyde livet under palmerne i et klima som ved den franske riviera.

Bovieran i Solrød bliver en del af det nye projekt på Cordoza grunden, “Green Hills – Den grønne byport til Solrød“. Bovieran i Solrød kommer til at ligge tæt på de skønne områder ved Jersie strandpark og er placeret i nærhed til S-tog via Jersie Station, tog via Køge Nord og Motorvej E47

Vi forventer en godkendt lokalplan efteråret 2020. Vi vil løbende vurdere muligheden for at invitere til informationsmøde og salgsstart med respekt for Covid-19 situationen. Vi vil invitere til et eventuelt informationsmøde samt informere om salgsstart via nyhedsmail.

MELD DIG TIL NYHEDSMAIL >

Green Hills – Den grønne byport til Solrød

Green Hills består af flere typer boliger med Bovieran seniorbofællesskab placeret beskyttet og centralt i bebyggelsen med grønne, rekreative områder.

Solrød Center

Bare to km fra grunden ligger Solrød Center med 5 dagligvarebutikker, 12 spisesteder og flere end 50 udvalgsbutikker. Bussen på Jersie Strandvej bringer dig på et par min til Solrød Center, hvis ikke du vælger bilen og parkerer på en af de 600 P-pladser ved centret.

Tæt på storbyens glæder

Ca. 750 m fra Bovieran ligger Jersie Station, hvorfra det tager bare en halv time at komme til København. Fra Jersie Station kan du på få minutter komme til den nye Køge Nord Station og herfra tage Ringstedbanen.

6 km naturoplevelser

Bovieran kommer til at ligge i den sydlige del af Solrød Strand tæt ved de skønne områder Jersie Strandpark og Staunings Ø. Den 6 km lange kyststrækning ud til Køge Bugt, byder på uanede muligheder for vandsport, naturoplevelser og badning fra den brede sandstrand eller fra en af de mange badebroer.

Tag madkurven med og nyd naturen ved Karlstrup Kalkgrav

Karlstrup Kalkgrav ligger som den skønneste naturperle nord for Solrød. Området er ca. 30 Ha hvoraf søen udgør 6 Ha og er en del af Karlstrup Skov. Tag en heldagstur med cykel og madpakke og oplev områderne omkring kalkgraven eller gå en tur i de smukke områder.

Et mekka for de aktive

Solrød Golfklub

I Solrød Golfklub kan du udfordre naboerne til en golfturnering – eller hvad med en årlig mesterskabsturnering på tværs af Bovieran Foreninger.

Solrød Svømmehal

Hvis ikke vejrudsighen melder om strandvejr, kan du få en svalende dukkert i Solrød Svømmehal.

Solrød Opera

Solrød Opera Forening inviterer eliten indenfor opera og klassisk musik til kulturelle arrangementer i Solrød.

Trylleskoven

Trylleskoven er et fredet område med varieret natur, lyngbakker, gamle krogede fyrretræer og en lækker strand.

Solrød Strand Kajakklub

Kom helt tæt på vandet og mærk friheden i havkajak på Køge Bugt.

Staunings Ø

I den sydligste del af Solrød Strand ligger den fredede Staunings Ø, der består af lagunesøer, sivskove med et rigt fugleliv og klitlandskab med marehalm. Adgangen til badestranden sker på gangbroer over lagunesøerne.