Lejlighederne i Bovieran udbydes som andelsboliger

Bovieran

Ishøj

Alle boliger er solgt

Nu kommer Bovieran til Ishøj

Seniorerne i Ishøj kan glæde sig til muligheden for at bo i et bofællesskab med fokus på sundhed og fællesskab i et grønt miljø med eksotiske planter i et klima som ved den franske riviera.

Type: Andelsboliger
Kontant i alt, kr.: 511.650 til 877.500
Boligafgift pr. måned, kr.:  4.180 til 7.168
Antal lejligheder: 55
6 boligtyper: A, B, C1, C2, C3, D
Størrelse:  2- og 3-værelses lejligheder
Jf BBR: 62 – 104 m2
Byggestart:  Marts 2020
Forventet indflytning:  1. september 2021

 

Foreningens hjemmeside:     www.ab-bovieranishoej.dk

Central beliggenhed – tæt på alt

Tæt på offentlig transport

Bussen kører næsten lige forbi det kommende Bovieran og på kort tid kan du komme til Ishøj Station og herfra videre til København.

Kulturen på plakaten

De fleste kender det moderne museum, Arken, der med sine udstillinger inspirerer både sind, følelser og tanker. Derudover byder Kulturium Ishøj på et væld af spændende oplevelser inden for både musik, teater og film.

LÆS MERE >

Shopping og indkøb

Inden for 1,5 km fra Bovieran ligger flere indkøbsmuligheder. Derudover byder Ishøj By Center 1,8 km fra Bovieran på alt hvad hjertet kan begære af shopping og dagligvareindkøb.

Masser af natur og fritidsaktiviteter

Strandparken er en central del af livet i Ishøj

Strandparken er et kunstigt skabt natur- og friluftsområde, som samtidig fungerer som beskyttelse mod oversvømmelse fra havet af de lavtliggende byområder tæt på kysten. Her trives dyre- og plantelivet side om side med en lang række friluftsaktiviteter.

I Strandparken finder du faciliteter som badebroer, toiletter, P-pladser og kiosker, der gør det nemt og behageligt at være ved vandet. Du kan dyrke alle de aktiviteter, som har med vand at gøre, fx badning, kajakroning, sejlads og fiskeri. Strandparken byder også på gode betingelser for fx cykel-, løbe-, gåture og skønne  naturoplevelser.

Centralt i Strandparken ligger det internationalt kendte kunstmuseum, Arken, som altid er et besøg værd.

Den hyggelige Ishøj Havn byder på mange faciliteter

Ishøj Havn består af kunstigt skabte øer, som opdeler havneområdet i flere mindre områder. Det giver mulighed for hyggelige omgivelser, som sjældent opleves på en stor havn. Her finder du et ganske særligt havnemiljø med både grønne områder, flere spisesteder, grillpladser og butikker. Eller tag børnebørnene med til Øen ‘Vandhunden’, hvor der er etableret et naturcenter, hvor børn kan deltage i forskellige aktiviteter.

En sommerdag i golfklubben

Bare 8 minutters kørsel fra Bovieran ligger Ishøj Golf Center. Her kan du tage en golfrunde med naboerne eller måske ligefrem planlægge en årlig Bovieran mesterskabsturnering – måske på tværs af Bovieran foreninger.

De fantastiske områder ved Strandparken inviterer til afslapning på smukke hvide sandstrande, vandsport, picnic samt skønne gå- og cykelture.

Underskrift af købsaftale i Ishøj Kommune

Par

Bovieran set fra oven

Skriv dig på vores liste

Er du interesseret i at blive informeret om de nye og kommende Bovieran boliger, kan du udfylde et interesse skema.

MELD DIG TIL NYHEDSMAIL >

Seneste nyt

Du kan følge med i de seneste nyheder fra Bovieran. Vi sørger for, at orientere om stort og småt her på hjemmesiden.

SENESTE NYT >

Ishøj brochure

Her kan du læse den brochure vi udarbejdede i forbindelse med salget af Bovieran i Ishøj.

LÆS BROCHURE >