Helsingør

Moderne boligform for dig der er 55+

Velkommen til Helsingør

Seniorerne i Helsingør kan se frem til at nyde livet under palmerne i et klima som ved den franske riviera.

Bovieran i Helsingør kommer til at ligge på den tidligere hospitalsgrund bare 2,8 km fra Helsingør C. Bussen næsten lige uden for hoveddøren, bringer dig på få minutter til centrum. Her byder den historiske bykerne på en blanding af hyggelige stræder med bindingsværkshuse og et aktivt handelsmiljø med butikker, cafeer og restauranter.

Lokalplanen er godkendt. Efter sommerferien vil vi vurdere muligheden for at afholde informationsmøde. Vi vil invitere til et eventuelt informationsmøde samt informere om salgsstart via nyhedsmail.

MELD DIG TIL NYHEDSMAIL >

Helsingør Hospital - luftvisualisering

Seniorboliger og familieboliger i nyt rekreativt boligområde

Hele det gamle hospitalsområde skal udvikles til et nyt og rekreativt boligområde. De gamle hospitalsbygninger er planlagt renoveret så de kan omdannes til boliger og formentligt en mindre del kan anvendes til erhverv. På de 2 byggefelter ud mod Esrumvej opføres der familieboliger. Derudover er der udlagt 2 byggefelter hvor der opføres rækkehuse. Bovieran kommer til at ligge på det byggefelt som i dag er den store parkeringsplads.

Central beliggenhed – tæt på alt

Helsingør - lokalbanen

Tæt på offentlig transport

Bussen kører næsten lige forbi det kommende Bovieran og på bare kort tid kan du komme til lokalbaner, Kystbanen og herfra videre til København. Eller hvad med en sviptur med færgen over sundet til Sverige?

Helsingør - Kulturværftet

Kultur, mad og historie

I nyere tid har omdrejningspunktet været Helsingør Skibsværft, som i dag er ombygget til et dynamisk kulturhus med koncerter, teater, hovedbibliotek, udstillinger og museum. Eller hvad med at prøve værftets madmarked.

Rema 1000 tæt på Bovieran i Helsingør

Dagligvareindkøb

Dagligvareindkøb klares nemt og ubesværet i Rema 1000 som ligger bare 100 m fra Bovieran eller i en af de andre dagligvarebutikker, der ligger tæt ved.

Masser af kultur og byliv

Helsingør er en kulturby med dybe rødder i historien. Byen er verdenskendt for Kronborg, Shakespeares Hamlet og Øresundstolden, som var grundlag for byens velstand i mere end 400 år.

Bykernen med gågaden og de omkringliggende gader og stræder byder på et væld at butikker og udvalgsbutikker som strikkebutik, slagter og bager. I Helsingør finder du større kædebutikker, men også små spændende butikker, antikvitetshandlere, cafeer og restauranter.

Helsingør er kendt for de små charmerende brostræder med de charmerende, historiske bindingsværkshuse. Og glem ikke at prøve en brostræde is.

Fra april til november afholdes Torvedage på Akseltorv. Her kan du opleve den stemningsfyldte torvehandel og købe frisk fisk, ost, frugt og grøntsager.

Værftets Madmarked byder på et hav af street food koncepter i rustikke, maritime omgivelser. En lang række faciliteter gør det muligt at hygge sig før og efter en bid mad. Faste ugentlige aktiviteter som Foody Banko og Værftets Løbeklub giver sjove og sociale arrangementer på Værftets Madmarked, imens du i baggården kan spille et slag petanque

Helsingør Havne består af den smukt beliggende lystbådehavn Helsingør Nordhavn og af Helsingør Havn, der på en gang er både kulturhavn, erhvervshavn og krydstogtshavn. Kulturhavnen, som omfatter M/S Museet for Søfart, Kulturværftet og Kronborg, forbinder det gamle renæssanceslot med Helsingørs bykerne i et inspirerende møde mellem historie og nutid

Helsingør - madmarked - streetfood

Den historiske bykerne byder på en blanding af hyggelige stræder med bindingsværkshuse og et aktivt handelsmiljø med butikker, cafeer og restauranter.

Helsingør - badebro - Kronborg
Helsingør - færge
Helsingør - hovedgade
Helsingør Havn
Helsingør - café
Helsingør - brostræde
Kronborg Slot

Siger man Helsingør tænker man straks på Kronborg Slot

Kronborg Slot er optaget på UNESCOs verdensarvsliste som et af Europas betydeligste renæssanceslotte. Her kan du opleve Slotskirken fra 1582, møde den sovende Holger Danske og omfavne den smukke natur på fæstningsanlægget omkring slottet.

Golf

En sommerdag i golfklubben

I Helsingør Golf Club ca. 1,3 km fra Bovieran mødes de aktive golfspillere til en golfrunde eller måske en årlig mesterskabsturnering – måske på tværs af Bovieran foreninger.

Helsingør station, banegård

Mod nord eller syd

Helsingør er beliggende helt ud til den smalleste del af Øresund og fungerer dermed som porten til resten af Skandinavien. Tag færgen til Helsingborg og fortsæt ind i Sverige mod Norge. Tag Øresundstoget med kystbanen til København H og nyd en dag i København – eller helt til Københavns Lufthavn, hvorfra hele verden åbner sig.

Helsingør - Værftsmuseum