Lejlighederne i Bovieran udbydes som andelsboliger

Helsinge

Troldebakkerne

Bovieran kommer til Helsinge

Vi er rigtigt glade for, at have indgået en aftale med Gribskov Kommune og får mulighed for at opføre en Bovieran på en grund med attraktiv beliggenhed i det nordlige Helsinge.

Troldebakkerne er et nyt boligområde, der på sigt kommer til at rumme 700 boliger. Troldebakkerne ligger lige nord for Helsingørvej, i gåafstand til bibliotek og foreningsaktiviteter, ligesom den nye bydel ligger blot 5 min. på cykel fra Helsinge bymidte. En ny trinbræt station forventes færdig i december 2021 bare 300 meter fra Bovieran. Vi forventer at påbegynde salget i slutningen af oktober 2021. Vi vil orientere om dette via nyhedsmail.

TILMELD NYHEDSMAIL >

Der hvor vejene fra de nordsjællandske byer Gilleleje, Tisvildeleje, Frederiksværk og Hundested mødes, ligger Helsinge. Helsinge er en hyggelig stationsby i Nordsjælland, hvor byens gamle handelsgade Østergade er omdannet til gågade.

Hyggeligt provinsbymiljø

Ved byens gadekær, kirken og en bymidte med udvalgsbutikker, apotek og caféer kan man stadig fornemme det gamle provinsbymiljø.

Tag en runde golf

En af Nordsjællands smukkest beliggende golfbaner, REE Golf, er anlagt omkring den gamle Stubmølle ”Pibemølle”, der ligger bare 3,5 km fra Bovieran. Banen byder på 18 udfordrende huller i smukke omgivelser i et kuperet terræn med søer og åer, som gennemskærer banen. Her kan du afslutte golfrunden i smukke omgivelser med en god frokost eller middag på Restaurant Pibemølle.

Tæt på storbylivet

Gribskovbanen med direkte forbindelse til Hillerød og Gilleleje på den ene linje og Tisvildeleje på den anden, løber gennem Helsinge. Foretrækker du at tage bilen til storbyens glæder, når du på få minutter Hillerødmotorvejen eller Isterødvejen til København. I 2021 opføres en trinbrætstation bare 300 meter fra Bovieran.

Helsinge ligger omgivet af natur med et utal af muligheder for oplevelser. Nyd fx en dag i naturen i Heatherhill – et åbent fredet naturområde med smukke græs- og lyngbevoksede bakker, som kan minde om naturen i det skotske højland. Følg stien ned til stranden og snup en svalende dukkert. Eller oplev den smukke og uspolerede natur nær Arresø og en tur til Rågeleje strand.