Bovieran seniorbofællesskab

Frederiksværk

Moderne boligform for dig der er 55+

Velkommen til Frederiksværk

Seniorerne i Frederiksværk kan se frem til at nyde livet under palmerne i et klima som ved den franske riviera.

Bovieran i Frederiksværk kommer til at ligge på en grund tæt på rådhuset og Frederiksværk centrum. Her byder byen på alt fra shopping, kultur og indkøb i den hyggelige gågade.

Vi forventer godkendt lokalplan primo 2020. Når lokalplanen er godkendt vil vi invitere til informationsmøde via nyhedsmail og planlægge salgsstart af de 55 andelsboliger.

MELD DIG TIL NYHEDSMAIL >

Central beliggenhed – tæt på alt

Bovieran seniorbofællesskab

Tæt på offentlig transport

Bussen kører næsten lige forbi det kommende Bovieran og der er mindre end 1 km til Frederiksværk station og Hanehoved station.

Bovieran seniorbofællesskab

Kulturen på tapetet

Byens historiske kulturhus, Gjethuset, byder året rundt på udstillinger, koncerter og mange andre kulturelle tilbud.

Bovieran seniorbofællesskab

Indkøb og shopping

Bovieran kommer til at ligge med kun 400 m til flere dagligvarebutikker. Er du til shopping, byder Frederiksværk på et hyggeligt handelsmiljø i gågaden, der ender i Nord Centret.

Bovieran seniorbofællesskab

Masser af kultur, mad, natur og fritidsaktiviteter

Frederiksværk er opkaldt efter Frederik den 5. og byen er vokset op omkring kongens industri og kanonstøberi, Gjethuset. I dag er Gjethuset byens kulturhus, hvor der året rundt er udstillinger, koncerter og andre kulturelle tilbud.

Kanalen, som løber gennem Frederiksværk, kan følges gennem skoven fra Arresø til Roskilde Fjord. Bag kanalen findes et aktivt handelsliv med et væld af butikker i byens gågade.

Fjordstien giver cyklister og vandrere mulighed for at foretage en rejse gennem et enestående fjordlandskab til Hundested. En tur på stien er et møde med geologi, historie, kultur og natur. I Hundested kan tørsten efter cykel- /gåturen slukkes på Halsnæs Bryghus. Her kan man nyde dejlig mad og en god lokalbrygget øl.

Hele Halsnæs bugner af lokale fødevarer af høj kvalitet. Nogle produkter sælges direkte fra landmandens stalddør eller fra en gårdbutik, andre i supermarkeder og i andre butikker. Du vil også kunne købe mange af de lokale produkter på de mange markeder i Halsnæs i løbet af sommerhalvåret.

Bovieran seniorbofællesskab

Kanalen, som løber gennem Frederiksværk, kan følges gennem skoven fra Arresø til Roskilde Fjord.

Bovieran seniorbofællesskab
Bovieran seniorbofællesskab

Sejlsport, gåture eller lystfiskeri

Beliggenheden i den nordøstlige del af Roskilde Fjord giver uanede muligheder for at dyrke hobbier, der har med vand at gøre. Om det er sejlads, kajakroning, fiskeri, en stille stund med frit syn over vandet eller en rask gåtur i et af de skønne naturområder.

En forårsdag i golfklubben

Bare 3,5 km fra Bovieran ligger Asserbo Golfklub. Her kan du tage en golfrunde med naboerne eller måske ligefrem planlægge en årlig Bovieran mesterskabsturnering – måske på tværs af Bovieran foreninger.

Bovieran seniorbofællesskab