At bo i Bovieran

Når man bor i Bovieran

At indgå i et boligfællesskab betyder, at alle har medbestemmelse og skal tilbydes alle aktiviteter. Vi giver her lidt inspiration.

Når man flytter ind i en Bovieran, er det naturligt at mødes og drøfte forskellige forslag og idéer til, hvilke fællesaktiviteter man kan have sammen i fællesarealerne.

Fællesskabsprincippet byder, at alle aktiviteter tilbydes alle – men det skal naturligvis være frivilligt at deltage i de forskellige aktiviteter. Vi giver her et par tanker og idéer omkring, hvordan I kan tilbringe tiden sammen.

Vi foreslår fx, at der etableres ”arbejdsgrupper”, der varetager forskellige opgaver.

Petanque i Bovieran seniorbofælleskab
Kvinde med hund læser bog

Husdyr i Bovieran

Som udgangspunkt er det tilladt at have husdyr, når du bor i Bovieran. Husdyr må dog ikke opholde sig eller luftes på indvendige fællesarealer, heller ikke i vinterhaven. Men du må gerne føre fx hund/kat i snor eller bære dyret fra/til egen bolig og lufte det udenfor. Det vil være op til den enkelte andelsboligforening, såfremt man ønsker ændringer i dette forhold.

Bovieran seniorbofællesskab

Indretning af eget ankomstområde

Foran alle boliger er der plads til at stille et cafébord og stole, så du kan sidde privat og nyde vinterhaven. Det er ikke tilladt at have egne blomster og potteplanter i dette område, eller i vinterhaven i det hele taget. Vinterhaven lever som sin egen organisme, og bakterier og skadedyr fra andre planter, kan skade vinterhavens miljø. Du kan have blomster og planter på din egen altan/terrasse.